Tectona grandis

Els nostres productes estan realitzats en autèntica fusta de teca de primera qualitat, provinent de plantacions, en el cas del moble de jardí i de recuperació de la majoria dels mobles d’interior. En conseqüència, ens comprometem i som solidaris amb tot el que representa la conservació de la naturalesa i la explotació sostenible dels seus recursos naturals.

La illa de Java (Indonèsia) posseeix una de les majors plantacions de teca del món, i en elles es porten a terme programes de reforestació per a preservar aquest recurs natural.

La qualitat de la teca és extraordinària tant per la serva solidesa i duresa com per la seva durabilitat, qualitats que la fan una de les fustes més apreciades. La teca és es podreix i per tant és altament resistent a la intempèrie gràcies al seu propi oli natural que li serveix de protecció (tant del clima com de les termites i corc)

La teca es de color daurat en el seu aspecte natural però l’acabat final dependrà de l’ús que li donem al moble, acabat a l’oli o natural si és per exterior i acabat a la cera o vernís si és per interiors.

Els mobles de fusta massissa, en general, sotmesos a canvis de temperatura bruscos poden patir petites esquerdes o moviments que no afecten a la qualitat o durabilitat del moble ja que es considera un fet natural en el procés d’adaptació de la fusta al nou clima i temperatura, (generalment molt més sec que al seu lloc d’origen).

Altres materials

També disposem de mobles realitzats en fibres natural com el rattan, algues marines, jacintos de agua o banana, confeccionats de forma totalment artesanal i per la serva robustesa i bellesa poden utilitzar-se tant en ambients d’interior com d’eexterior (protegits de l’aigua). Són fibres molt resistent al sol i la humitat amb les que es fabriquen sofàs, butaques, cadires, …